Snart reser vi!

Igår kväll blev en lite jäktig kväll. Hade helst hunnit köra hundarna så att de fått springa av sig innan Giela och jag åker bort, men världen fortsätter vara is, is, is så det går inte. Noomi och jag jäktade iväg för att träna lite lydnad med några kompisar. Vi var bara där en snabbis men han träna lite linförighet, sitt/ligg och plats. Allt på rätt grundlig nivå men med tanke på hur ”nosig” hon varit på sistone tyckte jag ändå att hon skötte sig fint. Ny plats och så hundar och kompisar, och det var många veckor sen vi tränade bland folk senast tyvärr. Kunde ha varit tusen gånger värre!

Dessutom fick vi träffa söta Gaia som är en liten Australian Shepherd som ganska nyss flyttat hem till sin matte! Supersöt liten tuffing! Kul att ha många duktiga lydnadskompisar!


Noomi gillar att träna ”ligg”

Vi måste verkligen skapa lite rutiner så att vi har en fast träningstid inomhus för lydnad varje vecka. Annars springer veckorna iväg och vi gör annat istället. Visst, vi tränar en hel del lydnad hemma men vi behöver få mer rutin på att träna kring folk nu under vintern också. Jag skulle nog behöva en enda fast tid varje vecka å så köra på det helt enkelt!

När vi kommit hem fick alla hundar komma in för kloklippning och mys. Nu känner jag mig helt avslappnad med Noomi kring de andra (ja dvs. så avslappnad som man ska vara när det är många hundar inblandade) och det är jätteskönt.


Rotax får Noomipussar

Imorse ratade Giela precis sin smärtstillande/antiinflammatoriska medicin och sin Glucoflex… så duktig på att peta i maten brukar tant inte vara!

Nåja, nu är det kväll och jag åkte nyss hem från jobbet på Pöyry för sista gången som ”anställd”. Blir julfest där nästa helg så vi ses snart igen, men mitt kontor är urstädat och ihoppackat. Kommer att sakna mitt härliga gäng!

Packningen för resan ner till Torshälla är nästa klar och jag har berättat för Giela att hon ska få träffa sin barndomsvän Sigge imorgon! Först måste vi bara komma med tåget…fick nyss mess om att det var förseningar från Kiruna… =/ Blir härligt att ha en hel helg med tant på egen hand. Det är hon väl värd min lilla pensionär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s