Kråkan

NAMN: Kapten Kråka RF
RAS: Kallblodstravare
FÖDD: 16 april 2012
STORLEK: 161 cm

Den 20 september 2017 gick en livslång dröm i uppfyllelse. Min första egna häst flyttade in på en gård här i närheten och sen dess har livet aldrig varit detsamma. Kråkan är en otroligt snäll och vänlig själ, som gärna vill göra rätt och som älskar att utforska sin omgivning. Kråkans allra bästa dag är en dag när han får bära mig runt i skogen och utforska stiglöst land i den riktning han helst önskar. Han älskar också att gosa och att åka iväg till nya platser.

Vi försöker att regelbundet rida för tränare och arbetar med positiv förstärkning/klickerträning och centrerad ridning. Förutom att rida pysslar vi gärna med vanligt markarbete, långtygling och tricksträning. Kråkan är en riktig bästa kompis, och vi har utvecklats från att främst kunna springa väldigt snabbt ihop, till att kunna bära oss i skritt och trav och börja nosa på skolor mm.

Kråkan var från början ordentligt överrörlig och har därför alltid tyckt att det är svårt och jobbigt att göra saker långsamt och i balans. Det vi jobbar mest med är att ge honom balans och styrka, och samtidigt att jag ska utveckla min ridning så att jag kan matcha honom. Vi utvecklas i symbios helt enkelt och lär oss samtidigt, inte riktigt så som man helst ska göra med sin första häst kanske, men det fungerar bra för oss och jag har aldrig ångrat för en sekund att just Kråkan blev min första stora vän.