Magin runt hörnet

Igår kom vi hem till Rågraven igen och mitt älskade lilla hus. Det är så fantastiskt fint här nu med en kuliss av höga tallar och granar bakom hundgårdarna, täcka av snö.

image

Ännu bättre kommer det att bli för månen blir allt större och på måndag är den full. Mer snö ska vi få och redan nu ikväll var det riktigt vackert ute med en stjärnklar himmel och fantastiskt månljus. Så om vi har tur blir det nån stjärnklar kväll snart när månljuset gör allt sådär otroligt vackert och en slädtur bakom hundarna blir precis så magisk som den bara kan bli. Nån som vill följa i så fall? Bara att hojta till så fixar vi det om möjligt! Jag kan lova er ett minne för livet!

Igår till idag har jag haft besök av min roliga syster och imorgon kommer Monica från långt söderut med sina två dragsugna border collies och stannar ett par dagar. Nyårsafton kommer att ha viss budget å vi saknar ju både TV å musikanläggning just nu men… det blir nog riktigt bra ändå.

Dagens glädjeämne – maxade i bänkpress idag för hundrade gången och nu åkte de 45 kilona upp! Däremot hade jag behövt en domare för jag blev lite osäker i efterhand om jag gick nog långt ner…hmm… men ändå – jag visade ju vem som bestämmer! Hihi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s