Ännu mer brrr…!

https://i0.wp.com/www.nukutvi.se/2016/0107/a.jpg

Idag brinner det i kaminen igen.Eld är verkligen något otroligt vackert, så länge det brinner på rätt plats bara. Vad ser du i lågorna?

-33 grader sen nåt dygn tillbaka och först imorgon kväll blir det varmare. Is på insidan rutorna av mitt lilla hus å vi är inte ute i onödan, men för en själv går det ju ändå rätt bra. Klär man bara på sig så kan man vara ute en stund utan problem. Värre är det för alla stackars bilar, hujja vad de måste slitas i detta väder, även om de får stå med motorvärmare osv. Hundarna stortrivs inte heller, de ligger lågt och sparar på krafterna.

https://i0.wp.com/www.nukutvi.se/2016/0107/b.jpg

Kvällen har Noomi å jag ägnat åt god mat, hårfärgning, intressanta dokumentärer, uppvärmning framför brasan, å så har vi tränat lite på att ”tvätta nosen”. Det sitter inte helt ännu men det tar sig och vi har lagt till kommando så är nära mål! Vi har ju tränat väldigt lite tricks tidigare och mest kört grunder i lydnaden, men nu börjar Lillskägg kännas riktigt mogen för sånt. Lite lugnare, lite mer fokuserad och samlad, och vips har man bättre förutsättningar för att lära in sånt som kräver lite extra tankekraft. Min första Cairn, Jacki, kunde väldigt många tricks och det kanske är dags för Noomi att axla den manteln nu?

https://i0.wp.com/www.nukutvi.se/2016/0107/c.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s