Snöööööö! =D

Åh vilken lycka! Imorse när jag kom ut låg ett litet lager vit snö på marken i Rågis och när jag kom hem från jobbet var det alldeles vitt! Säsongens första snö ger alltid mitt hjärta ett par dubbelslag! Helt underbart! Noomi busade i snön och om man hade haft extrabelag hemma så hade det nog faktiskt gått utmärkt att köra släde på nån ostenig grusväg med öppet läge där inte träden fångar upp så mycket snö…oooh….så sugen jag var, men extrabelagen har inte kommit ännu så jag tog det vuxna beslutet – och lät bli med tanke på utrustningen…

Mysigt som tusan med snö i hundgårdarna och genast blev allt ljusare! Passade på att ta en bild på Silva, så som jag ofta ser henne, två lysande ögon längst bort i rastgården när hon vill leka lite till…hihi… =)

Resten av kvällen blev bus med en superbusig liten terrier, dragkamp, jaktlek och klurigheter, hon har verkligen oändligt med energi mitt lilla Lillskägg! Helt sanslös liten varelse, hihi. Har även inhandlat de sista invånarna (planerade i alla fall) till akvariet, 6 fina små randiga scalarer från Akvariecenter i Luleå.

Så här ser akvariet ut nu, just på bilden med många fiskar uppe vid ytan (matdags) och nu är fiskkvoten nog preliminärt fylld: 20 neontetror, 6 scalarer, 7 rödmunstetror, 3 mosaikgurami, 2 ancistrus och 5 fläckiga pansarmalar. Eventuellt nån fler bottenfisk men i övrigt ska de nog bara få växa i lugn och ro ett tag.

Avslutar med en otroligt fin låt till en alldeles speciell vän – du vet vem du är! =)

2 tankar på “Snöööööö! =D

    • Ja det var sent som tusan för allra första snön, men den ligger i alla fall kvar även nu på morgonen…gissar dock att den snart hinner försvinna å den riktiga vintern får vi säkert vänta lite till på. Jo jag älskar scalarer också, även om de är väldigt ”vanliga” så är det ju mycket vackra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s