Andra sidan älven

Yey åka båt! Emma och jag tog båten ut till en ö precis på andra sidan älven för att söka lite blåbär, och en glad liten Noomi var med och satt i mitt knä. Duktiga lilla fjant! Hon höll sig nära hela tiden och pysslade på bland blåbärsris och skvattram med vi plocka och slogs mot myggen. Jädrar vad många de små rackarna var! Dessutom hittade vi en otroligt vacker stor korsspindel, och så tog Emma en så söt bild på mig och Noomi när jag lyfte henne för att hon skulle få se omgivningarna lite. När hon skuttar runt i skvattram som når mig till knäna så kan hon ju knappast se speciellt långt så hon gillar att få komma upp lite, men att inte se bekommer henne förstås inte direkt, hon hoppar runt ändå med outsinlig energi som vanligt.

Hade ingen hink hemma så jag plockade i en PET-flaska. Enkelt och så slipper man ju lite barr och skräp, men… bären var ju lätt bökiga att få ut när det var dags att rensa…hmm… Nåja, när vi kom tillbaka till rätt sida älven var det fruktansvärt varmt! Vi kastade kläderna och kastade oss i älven, och Noomi simmade runt som en liten utter! Hon börjar ha riktigt bra teknik och simmar med huvudet ganska högt för att kunna se pinnar och annat. Hon hämtade pinnar, sjögräs och försökte en gång att apportera sin egen svans samt ankaret som Arnold kastade i vattnet, hihi, men nu är det verkligen sant på riktigt – den där hunden har verkligen börjat älska att vara i vattnet på riktigt! För mig var det…som synes kallt! Men jätteskönt ändå!

Mina fina grannar bjöd på hamburgare å en drink å trevligt sällskap och jädrar så varmt det var där nere vid stranden idag. Riktigt sommarvarmt på riktigt å första badet följdes av ett till! Noomi fick även träffa deras gråhundskorsning Arwen lite mer på riktigt för första gången, och det gick väldigt bra. Arwen kan vara lite sur mot andra tikar men Noomi verkade vara helt OK, nästan lite rolig ibland till och med? Noomi hade nog simmat hela tiden om jag inte kopplat henne medan vi åt, men lite trött var hon faktiskt…

När jag gick hem såg jag att världens snällaste Stefan varit förbi och jämnat till ytan där jag tänkt göra agilityplan! Underbart! Nu ska den bara hägnas in och bli lite gräsig igen, och till nästa år kommer den nog att bli helt perfekt! =) Nu är jag faktiskt helt färdig, mentalt, fysiskt och även myggbettsmässigt, så det blir riktigt skönt att få sova. Noomi verkar faktiskt rätt nöjd med helgen hon med, mitt älskade lilla Lillskägg, dags att ladda om för måndag efter en kanonhelg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s