Pånyttfödd typ!

Idag på jobbet gjorde jag nåt jag inte gjort på länge, körde igång min Depeche Mode-playlist på Spotify, alla album och en massa B-sidor och remixar och låtar jag älskar innerligt. Depeche Mode har varit mitt absoluta favoritband sen jag var 16 år gammal, men trots det finns knappt några låtar av dem på min vanliga playlist, de är lite för speciella för mig på nåt sätt, så idag blev det istället riktig frossa! Måste förstås fira det med några låtar även här:

Kvällen spenderade Noomi å jag ute på Brukshundklubben med agility i regnet med Marika och hennes hundar. Therese som vi tränade en hel del ihop med tidigare var också där och Noomi och jag fick en massa bra tips. Superkul! Delar av förra sommaren blev ju nåt slags hundträningsvacum med analkande separation och allt, så med tanke på att Noomi snart är 2,5 år har vi verkligen inte hunnit långt i agilityn, inte ens tränat alla hinder! Dessutom utvecklas sporten så mycket och jag känner att mycket av det jag nötte in för 10 och 20 år sen är stenålderstänk idag, hihi.

Kvällens träning var dock ett härligt uppvaknande, en påminnelse om hur otroligt roligt det faktiskt är, och Noomi var supertaggad, jätteroligt att se henne! Ikväll klickade det verkligen till hos henne och även under pauserna ville hon bara MER! Hon har fart och vilja redan nu så nu gäller det bara att matte gör nåt av det, nöter mer grundfärdigheter och framför avsätter tid för att träna regelbundet! Blöta – men glada – tjejer helt enkelt!

Kvällen gick snabbt och när jag kom hem hade det redan börjat skymma. Huskisarna rusade ut i rastgården förstås och Nalle och Mintu smet iväg på toa tillsammans. =)

Hmm… hade ju tänkt hinna dammsuga, och borde verkligen diska, men istället blev det en sista bit morotskaka och lite snabbt fika i soffan och jag somnar med ett leende efter en fin kväll med fina vänner. =) Damm och disk finns ju kvar till imorgon, men agility i regn med halkiga skor och ivrigt Lillskägg – det var just ikväll!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s