Tisdagsmys

Efter jobbet idag skjutsade jag de sista (tror jag ju i alla fall) sakerna från min fd. sambo till hans föräldrar. Skönt att få det gjort och avslutat och skönt att inte längre ha nån annans saker liggande i garaget. Nu saknas det bara en nyckel till gäststugan där ute, men jag tror att jag ska försöka få upp dörren på annat sätt ifall nyckeln ändå inte dyker upp. Hade ju tänkt ställa in en säng där och kunna ha det som extra gästrum, och utrymmet där sängen nu står tänkte jag i så fall ha agilityhinder i. Efter det har jag verkligen bott in mig i alla utrymmen och städat igenom och sorterat allt och det känns skönt för det är ju egentligen så jag trivs bäst, med att ha lite ordning på mina saker och veta var allt finns.

När vi kom hem var det 19 grader ute och Noomi och jag tog en liten springtur på 4 km – så himla skönt! Noomi kämpar i selen som en liten draghund och i vinter tror jag att hon ska få testa att springa i spannet nån sväng, när det inte går så snabbt. Hon verkade inte direkt berörd av värmen idag men… då springer jag ju inte speciellt fort heller förstås…

Huskygänget där ute fick kloklippning och förstås lite tid i rastgården, och pälstussarna fortsätter att falla. De ser verkligen eländiga ut nu hela högen, hihi! Längtar tills alla är fluffiga och mjuka igen och man kan kramas och gosa utan att bli helt luden. Kanske ska ta en ”borstarkväll” nu snart om bara regnet håller sig borta. Att borsta huskies om det regnar ens en aning eller nyss har regnat brukar aldrig bli riktigt lika kul!

Avslutade en mysig kväll med bastu, Sagan om Ringen och en kall öl, och Noomi ville absolut basta med mig! Hon börjar bli en riktig liten bastuhund, och då passar det ju bra med en otålig matte som inte riktigt orkar vänta på en helt supervarm bastu… =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s