Trötta

Imorse slog Noomi alla rekord i morgontrötthet. Jag steg upp, klädde mig, borstade tänderna, bar ut lite saker till bilen, gjorde iordning mat till henne i köket och ställde ner på golvet, gjorde iordning mat till huskisarna och gick ut och matade och rastade dem, kom in igen och tog på mig rätt ytterkläder, men Noomi låg kvar på sängen och steg inte upp förrän jag tagit på henne halsbandet och förklarat att vi faktiskt måste åka! Nåja, sov helt värdelöst själv så jag var också riktigt trött, hade gärna gjort som Noomi faktiskt just idag.

Tog igen det på lunchen i ett försök att ha ihjäl både cross-trainern i gymmet och mig själv på samma gång, svetten flödade och jag eftersvettades nog fram till 2-fikat, men det var skönt att få tömma ur kroppen lite.

Kvällens hundträningsplaner blev avbokade då min träningskompis dotter blivit akutmagsjuk, hujjaligen. Men regnet började tidigt under kvällen så utomhusträning kanske ändå inte hade varit nån höjdare. Visst ska man kunna träna i alla väder, men Noomi är inte speciellt rutinerad ännu å bortskämd med att slippa vara ute speciellt mycket i ösregn, så jag tror kanske att den kombon ändå hade varit lite dålig som första ”gruppträning” för sommaren.

Nä, dags att dammsuga lite, för imorgon kväll får vi ju finbesök av en snygg huskykille! Tar sikte på klockan och hoppas att jag sover om en timme!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s