Som julafton med lön

Idag fick jag ägna större delen av arbetsdagen åt felsökning ute i ett ställverk med en av mina stora idoler inom elkraft och kontrollanläggningar – otroligt roligt och givande. Ungefär som julafton för ett litet barn, fast att paketutdelningen tar typ 5 timmar – samt att jag är vuxen och får betalt för det! Så här glad blir man av det:

Efter en helt optimal dag med otroligt många bra lärdomar fick jag en riktig lyxkväll, svängde in på gården och möttes av två fina vänner med sushimiddag! Den ena bor här i stan men den andra har jag inte träffat på väldigt många år. Vi tre studerade vid samma utbildning nere i Jämtland i början av 2000-talet så det var roligt att hinna prata lite minnen från förr och annat.

Nu jobbar jag bara en dag till innan det är dags för semester och målning av hundhus mm. Eftersom jag har världens bästa jobb kan jag inte säga att jag längtar efter semestern så värst, känns helt OK att jobba hela veckorna faktiskt, men ledig tid kan användas till mycket bra så det blir ändå skönt att hinna fixa lite här hemma samt kanske dra iväg på lite roliga äventyr. Det ska bli fantastiskt skönt att få måla klart i hundhuset och verkligen göra klart där, för rummet har ju varit lite av en byggarbetsplats i snart ett år. Först isolering och hundavdelning och sen vinterpaus för att vänta in målarväder och elen måste ju vänta på målningen osv… Tror det kommer att bli riktigt bra faktiskt!

Nu väntar sängen på mig och lilla Noomi, härligt! God natt världen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s