Hejdå Fejjan!

Vi hann med en sista slädtur i Blaiken förra måndagen innan vi styrde mot Boden igen, vitt och vackert ute ännu! Här hemma är det värre med vädret och den här säsongen ser ut att bli snäppet kortare än ”vanligt”. Nån körning har det inte blivit i veckan och det töar otroligt snabbt, men nu idag ska vi prova lyckan för inatt har det varit några grader kallt. Min gissning är att vi kommer att köra lite på snö, lite på mossa, lite på stenar osv… =)

Igår var det dags att ge bilen lite kärlek inför stundande besiktning, men det som verkade vara en trasig lampa var ju lite pillrigare, men roligare, än så! Tur att man har superfina vänner med utrustning, jobbet klarade jag nääästan själv (jo, jag hade ju fått ihop det men med lite hjälp i ett moment så gick ju allt betydligt snabbare) men jag insåg ju snabbt att jag måste fixa lite reservdelar på bil-el-sidan, kabelskor och söta små grejer som man faktiskt kan behöva!

Det har töat som tusan i skogarna och även i rastgården. Hundarna springer och leker och nosar och mår gott. Visst ser det ut att kunna finnas bra slädföre bara alldeles i närheten…? De passar även på att gräva en massa förstås, och tokrusa lite ibland.

Avslutade kvällen med att tömma mitt Facebook-konto ihop med lite glass som en kär vän lämnat efter sig – tack igen! Nu är kontot borta, 7-8 år utan några direkta pauser kommer säkert att lämna något slags tomrum, det blir ju lite knöligare att kontakta folk och många kommer jag säkert att tappa kontakten med (ibland tyvärr, och ibland kanske det inte spelar någon roll ändå), men det känns ändå som ett bra steg. Det finns ju alldeles nog mycket att göra IRL! Å ni får hemskt gärna skicka mig ett mail på kickestina@gmail.com eller kicki@nukutvi.se, eller bara plocka upp telefonen å ringa på nollsjunolltvånollnollnittiofemtjugoett!

Nä, dags att fylla bilen med återvinningsskräp och slädhundar och sen hoppas vi på slädtur, förmodligen säsongens allra sista.

2 tankar på “Hejdå Fejjan!

    • Hihi, kramar tillbaka! Ja nu är det bara mail å telefon å blogg som gäller om man ska kontakta mig… å det känns faktiskt alldeles nog! Hoppas allt är bra med er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s