Flera nyanser av Kicki

Marika skickade en mysig bild på gänget från slädturen i söndags, så kul att få se alla glada ansikten framifrån! Tack!

Igår kväll åkte Noomi, Giela och jag ut med skidorna direkt efter jobbet. Lite isigt på många ställen men ändå helt underbart, ungefär 5 km färdades vi och den rosa himlen speglades så fint i isfläckarna. Vinden hjälpte tankarna att sväva fritt och ännu en gång slog det mig hur otroligt skönt det är att bo nära älven. Jag vill aldrig mer bo mer än ett par minuter från vatten – aldrig!

Idag när jag kom hem fick jag ännu en gång användning av kompressorn jag fick före jul av en mycket kär vän, och så har en annan superbästis hjälpt mig med grunderna kring att köpa rätt sommardäck till bilen, och projekt ”laga snöslungejäveln” (jo – den kallas så nu!) och ännu en gång är jag så himla tacksam över allt bra i mitt liv och alla mina fantastiska fina vänner. Ni är bäst bäst BÄST! ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

    

Idag har jag gått från kjol och kilklackskor på jobbet till ullfrotte och varseljacka och skor för -70 grader celsius. Livet har såna härliga kontraster och jag trivs verkligen med det. Idag har jag suttit nästan hela dagen på kurs för vårt supercoola och mycket kraftfulla dokumentationssystem ihop med några av mina fina kollegor.

Nu ikväll får jag gäster från Holland på släden och jag hoppas vi hittar vettiga spår och kan hålla oss undan isfläckarna. Lite nysnö har fallit under dagen och det ser ut att bli en stjärnklar kväll, så jag hoppas kunna ge dem ett riktigt fint minne! Även om jag aldrig velat ha slädkörningen som arbete så är det väldigt kul att få dela med sig av magin nån gång ibland. Det ger liksom en extra dimension till allt och när gästerna reagerar över små detaljer eller speciella delar av upplevelsen så växer de bitarna hos mig med och jag minns dem på ett nytt sätt, som något speciellt och vackert och inte bara en del av min helt vanliga vardag.

Avslutar med en ny favoritlåt, återupptäckte Anders Glenmark via en kompis för några veckor sen och han har ju gjort en jäkla massa bra…säger jag som är lite svag för svensk musik från 80- och 90-talet. Så här kommer den – låten som går varm på min Spotify just nu, och drar så många känslor med sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s