Silva säljes billigt…!

Regnet gav med sig till slut och vi hann med både en lite kortare slädtur och en promenad. Härligt! Hade väntat mig isiga eller blöta spår men trots att det verkligen ösregnade mitt på dagen så var skoterspåren helt ok! Vi tog leden upp mot Storklinten för senaste tidens töväder har gjort att plogkarmarna krympt så mycket att vi plötsligt kan korsa väg 97 med full sikt igen… så även snösmältningen kan ju ha något positivt med sig för en slädhundsägare.


Fina lavar, lite ”black and white”.

Kvällen avslutades med trevlig middag hos mina grannar och gos med tre jämthundar och en labrador, supermysigt!

Silva fortsätter löpa och är om möjligt tusen gånger galnare än vanligt. Jag vet inte om hon tycker att flytten innebär att vi bor lite för avsides eller vad det beror på, men hon drar igång ylkonserter flera gånger per dygn och även mitt i nätterna… Silva för f-n! Skaffa Facebook eller Whatsup eller nåt annat om du vill kunna ragga nattetid!

Nu ska vi packa bilen för att dra iväg på slädäventyr med en kompis – blir underbart! Å förhoppningsvis håller det Silva nog upptagen för att hon ska hålla tyst ett tag. Hihi.

2 tankar på “Silva säljes billigt…!

  1. Så det går att köra ännu? Har tänkt att snart är det inget före kvar alls, varken att gå på eller för er som kör släde. Stackars Silva 🙂

    • Jo än så länge har vi bra före, men som det töat på sistone kanske det blir en kort vinter i år, om det inte vänder rejält. Vi brukar kunna köra sista slädturen kring 20:e april ungefär, men då är det bitvis på vilja och bitvis på jord, hihi. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s