Snö överallt!

Jädrans vad det har snöat senaste veckan! Nu har vi nog närmare en meter snö och då bor jag i en by där vi ändå fått rätt måttliga mängder jämfört med många andra platser. Rätt lagomt helt enkelt! Hundgårdarna snöar igen snabbt som tusan och hundgårdsväggarna som sommartid är 180 centimeter höga räcker mig snart bara till axlarna…hmm…Mer skottning behövs helt enkelt men just nu känner jag mig lite krasslig så jag tar det lite lugnt och i omgångar.

Hundgården som ännu byggs och fixas, och som hundarna inte använt på hela vintern, den är superfull med snö! Ser helt sjukt ut! Kommer att krävas en hel del skottning innan nån kan komma in där…hihi… =)


Korridoren framme igen! Yay!

Idag har vi varit på ESA-utbildning i Piteå. Riktigt trevligt! Föreläsaren var samma kille som hade delar av transformatorkursen jag gick i höstas och jag lärde mig en massa bra saker även nu. Kanon! Trevligt sällskap, gott fika och god mat bjöds det också… mums!

Avslutade dagen med en varm bastu med bra musik och tända ljus, och har hällt i mig lite citron och ingefära i hopp om att det ska mota lite av förkylningen. Det är ju fullmåne imorgon! Måste bli frisk så att jag är redo att kasta mig ut på släden när molnen skingras!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s