En magisk dag

Wow! Vilket väder idag! -20 grader och strålande sol! En sån där magisk dag som tar andan ur en varje gång även om man upplevt såna dagar hundra gånger tidigare i livet, egentligen. Jag grävde längre in i garderoben och tog på några lager uppfrotté till och kände mig som en Michelingubbe när jag steg upp på släden. Måste in i förrådet och gräva fram det tunga artilleriet i jackväg snart!


Uppvärmning i rastgården

Här korsar vi älven och styr upp mot Degerträsket, det självklara vägvalet en solig dag som denna! Snön var lite kärv och hundarna verkade lite lagom trötta från gårdagens (ändå rätt korta) tur, men det passade samtidigt bra. Jag kände ingen orsak att dra iväg hur långt som helst eftersom det trots allt var rätt kyligt och jag hade mycket annat att hinna med.


Stora Aspen – visst är den fin!

Väl hemma igen så hade ullfrottisarna gjort sitt och jag var faktiskt inte alls kall, precis som det ska vara helt enkelt! Nu har selar, slädsäck och linor fått komma in för att torka upp ordentligt i alla fall, och det är dags för en promenad för Giela och Noomi. Lite kallare nu än tidigare idag, så vi får väl se hur långt tant vill gå. Huskygänget har haft tillgång till rastgården och alla hundgårdarna sen vi kom hem men de verkar mest ligga i sina kojor och mysa.

Måndag imorgon igen och en ny spännande arbetsvecka väntar! Blir nog precis huuur bra som helst! =) Men nu – promenad – å sen kanske jag måste göra en liten hallonpaj… =)

4 tankar på “En magisk dag

  1. Brrr – 20 är rätt kallt. Såna dagar önskar jag att jag kunde ha linser för glasögonen immar ju igen när man har halsduken uppdragen över näsan. Våra grabbar frös om fötterna, hade inte tagit med fleecetofflorna…

    • Mmm minns exakt känslan! Har ju opererat ögonen så jag ser bra automatiskt nu men oj vilket trassel det var att ha glasögon och vara aktiv på vintern. Blä som du säger!

  2. Gud vad fantastiskt det ser ut! Och sådana dagar är fantastiska – även om temperaturerna här kring Stockholm knappast är i närheten. Vi jublar över att prognoserna visar att det nästa vecka kanske blir -7 haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s