Snö, snö, snö

Hujja, igår var en tung dag  känslomässigt när hela hjärtat vändes ut och i. Men det kanske är så att vägen framåt ibland innebär att man måste hålla andan och ta ett hårt slag för att komma vidare till något man kommer att må bättre av på sikt även om det är tungt just nu. Var helt slut när jag kom hem och somnade på soffan under en filt med Lillskägget vid fötterna. Men jag vet att allt kommer att bli jättebra i slutänden när alla bitar fallit på plats, hur tungt det än känns nu. Ser jag bakåt i mitt liv så är det ju rätt självklart att det är så, i stort sett alla stora förändringar har ju varit ett led i att gå mot något som blivit ännu bättre och ibland måste man ta ett steg tillbaka ur kaoset man sitter i för att kunna se klart igen. Som min kloke vän Greger brukar säga, ”The Universe tends to unfold as it should”.

Det har i alla fall snöat rejält så det kom några tårar av lättnad igår kväll när jag körde upp till huset och såg att min snälle granne plogat min uppfart och min gård med sin traktor. Han är bäst! Nu är julpyntet borta men mitt fina lilla hus är rätt gulligt ändå, speciellt nu när snön börjat göra vintern så vacker.

Mycket snö blir det också i hundgårdarna. Dagens stora syssla är att slänga lite skrot på återvinningen men sen blir det snöskottning inne i hundgårdarna, ett slitgöra eftersom det är grindar och staket ivägen åt alla håll, men jag har grundat med en lång natts sömn och en rejäl frukost så… nu tjööör ve!

Annonser

2 thoughts on “Snö, snö, snö

  1. Ville bara säga att jag tycker det är fint och härligt att du skriver så ärligt om hur det känns när man tar ett stort beslut som förändrar hela livet. Men precis som du själv skriver så vågar jag också lova att det kommer blir jättebra tillslut. Men visst sjutton är det många tankar och känslor som snurrar och värker till en början.
    Kram på dig 💝

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s