När man överlistar sig själv

De borttappade pannlamporna har hittat hem igen. Jag hade ju varit alldeles för smart, och lagt dem i en byrålåda i hallen. Som tur var överlistade jag mig själv och hittade dem så nu ligger alla samlade i rätt låda.

Snön ligger kvar men den har packats ihop och frusit så jag vet inte riktigt hur det blir med helgens slädturer. Skarp skare och lite hårda kanter för släden för än så länge finns ju inte skoterspår eller sånt att följa, och när man kör på nya platser och inte vet vem man möter så är ju kast med släden inte alltid så roliga. Lutar åt att det blir en slädtur imorgon efter lite rekande.

Igår hade vi julfest på jobbet, en kanonrolig kväll med mina underbara kollegor – en stor härlig familj liksom! God mat, många skratt, sång, dans och tokigheter, ja jag är enormt tacksam och stolt över att vara en del av detta härliga gäng. Så, lite sliten var jag faktiskt imorse och idag blir det nog en rätt lugn dag med mest småpyssel här inne. Ikväll åker jag in till stan med Giela och Noomi för promenad med Veronica, å jag tror att vi längtar lika mycket alla fyra. Veronica å jag längtar ju efter varandra (samt en härlig promenad förstås), Noomi längtar nog efter precis allt eftersom precis allt är roligt i hennes liv, och Giela längtar nog mest efter spännande kissfläckar att lukta på eftersom det finns många fler såna inne i stan förstås. =)

1 tanke på “När man överlistar sig själv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s