Tillbaka på gamla spår

Imorse började vi dagen med en långpromenad med ”Tant och Fjant”, alltså Giela och Noomi, och det gick snabbt att konstatera att vägen vi körde förra gången inte skulle fungera idag. Några bilar hade plattat till samt dragit upp lite grus, så istället lastade jag släden på taket och stoppade in hundarna i bilen. Vi styrde kosan mot Långmyrsvägen, en väg nära vårt förra hus i Vittjärv som ofta brukar vara farbar väldigt tidigt och så även idag! Underbart!

Idag kom strulet som vi slapp förra veckan, lite kringelikrokar runt träd och liknande när vi stod stilla och jag fipplade med att få till kameran. Mintu såg lika förvånad ut varje gång – är det verkligen så att man fastnar bara för att man snurrar lite kring ett träd?


Kloka och vackra Kaela.

Arbetet med fjärrkontrollen gick inget vidare idag. EN enda hyfsad bild och den ser ni här ovanför. Annars blev det säkert hundra bilder med snö och skog men inga hundar på rätt ställe…suck! Tekniken är underbar när den medverkar och inte motverkar!

Nåja, så himla härligt att vara ute tillsammans! Sen åkte jag vidare mot Storheden (istället för IKEA) och handlade en massa smått och gott till huset, förvaringsgrejor, bokhyllor, lampor, gardiner och lite annat. Var svintrött efteråt men det var värt det – blev riktigt fint!

Nu ska hundarna bara få mat och sen är det sovdags igen. Det går så fort när man har roligt! =)

Annonser

3 thoughts on “Tillbaka på gamla spår

    • Den ligger kvar men har frusit ihop så det är rätt hårt överallt, inte isigt men lite läskigt att köra släde på nu när det inte finns några spår ännu. Hoppas ni får ltie vitt snart också! Fin ny hemsida ni har! Har varit lite bortkopplad på sistone och inte hunnit titta runt! Jättefin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s