Jo – vi lever!

Hösten, och nu början av vintern, har fortsatt som sommaren. Bloggen har legat nere helt enkelt, jag har varken känt inspiration eller lust att skriva, och då ska man ju låta bli! Att skriva och dokumentera ska ju vara roligt och inte hamna i högen av ”måsten”.

Idag kände jag ändå lite inspiration, och vi får se om den håller i sig. Nu börjar ju snart ”vår” tid. Imorgon ska det förhoppningsvis snöa tillräckligt mycket för att vi ska kunna ha slädpremiär på söndag. Lite fix kvarstår i hundhuset men i övrigt så börjar det mesta vara hyfsat på plats faktiskt så livet återvänder ju allt mer till det ”normala” efter flytten.

Resan till USA var helt fantastisk, en riktig road trip full av upplevelser, och hundarna verkar ha skött sig bra här hemma, liksom alla fantastiska hundvakter. Dessutom är det ju skönt med sociala medier en sån gång så att man får se lite bilder och kan ”följa” dem lite på avstånd också på ett enkelt sätt. Fantastiskt skönt att kunna känna sig lugn på resan och veta att hundarna hade det bra och blev väl omhändertagna på alla sätt.

Just nu är alla hundar friska och krya, inga fler operationer eller veterinärbesök sen den hektiska veckan tidigare i våras. Tant är också pigg och har ju hunnit fylla 14 år nu, oj, tänk att just hon skulle få bli så gammal. Det värmer mig extra med tanke på hennes tråkiga start i livet. Idag fyller dessutom Rotax 6 år! Grattis killen! Det var faktiskt inte jag som kom ihåg det utan mamma som ringde… tur att nån har ordning på dagarna!

Eftersom vi skulle resa bort i 3 veckor så har vi tagit det väldigt lugnt med barmarksträningen. Ingen idé att bygga kondition på hundarna och sen åka bort och lämna över det ansvaret, de har fått roa sig i rastgården istället och busa i skogen, så slädturen på söndag blir en riktig mjukstart. Om den nu blir av… senaste snörapporten lät betydligt blygsammare tyvärr. =/

Mjukstart blir det även för bloggandet, så där tänker jag sätta punkt för idag. =) Förhoppningsvis vaknar vi till en snäppet vitare värld imorgon – håller tummar å tassar!

3 tankar på “Jo – vi lever!

    • Tusen tack för dina fina ord, förhoppningsvis så har den fått en nytändning helt enkelt eller så kanske det blir en segstart, men… det betyder mycket att höra att någon uppskattar den! Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s