Seniorkontroll

image

Igår var Giela till veterinären för seniorkontroll. Vi fick en ny veterinär som berömde Giela för hennes fina form, men han missuppfattade henne nog lite och trodde att hon var rädd och nästan döv när hon ryckte till ibland (det är snarare så att hennes rygg är öm vilket gör att hon rycker till ibland om nån pillrar på hennes bakdel och hon inte vet vad som ska hända). Hennes hörsel är kanske inte sin förr, men döv är tant absolut inte. Däremot lyssnar hon kanske bara när hon vill.

image

Eftersom hon druckit mycket sista veckan och även är i behov av en ny kur smärtatillande så tog vi även blodprov och urinprov,  och de svaren väntar vi ännu på,  men vid första anblick var tant U.A på alla andra punkter. Fina älskade lilla tanten! Provsvaren borde vi få idag fredag och förhoppningsvis är det inga allvarliga konstigheter. 1800+ kr kostade kalaset.

Idag tar vi halvdag för att kunna flytta upp huskygänget till huset. Ska bli så himla spännande och kul att äntligen ha dem på plats. Att bo dubbelt är jobbigt!

2 tankar på “Seniorkontroll

  1. Härligt att höra att Tant är så pass frisk,hon verkar vara en underbar vovve.Hoppas ni får njuta länge till av henne. Lycka till nu med ert nya boende,alltid jobbigt att ha dubbelboende, men det är övergående. Med vänlig hälsning Britt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s