Byggnationerna fortsätter

image

Kvällens hundgårdsbygge flöt på bra. Ett första vindskydd är flyttat och konturerna av de två första hundgårdarna är på plats. Dörren längst hitåt i bild blir alltså ingång till en ”korridor” och från den finns sen ingångsdörrar till tre hundgårdar på vänster sida och en på höger. När de två vi påbörjat är ”klara” får hundarna flytta upp och sen hämtar vi de två som nu står vid gamla huset,  där hundarna bor nu. Känns som en bra lösning för alla inblandade!

Huset har även fått lite uteblommor samt ett citrusträd till inglasade altanen. Blev fint!

image

Efter att vi åkt till Vittjärv igen hade jag tänkt cykla med hundarna, men just då kom jag på att cykeln redan flyttat till nya huset. Däremot hade jag glömt mobilen där också och fick köra dit och hämta den så någon tid att cykla blev inte kvar! :/ Giela och Noomi fick en liten promenad istället. Oflyt! Var riktigt sugen på att cykla lite nu när det var svalt och torrt!

image

image

I den här mysiga skogen 400 meter från huset såg vi en Lappuggla för ett par dagar sen. Stor och mäktig! Riktigt vacker när den gled fram mellan träden.

image

Nalle och Mintu i gamla hundgården, säkert lite uttråkade av allt flyttande nu men på fredag är det deras tur – om inget skiter sig så får huskygänget flytta in i nya hundgårdarna då! Längtar!

1 thought on “Byggnationerna fortsätter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s