Nu blommar det!

Nu börjar det blomma lite ute i naturen! Ligger snöhögar kvar här och var men det börjar även titta fram lite gräs. Igår kväll åkte huskisarna ut för att spåra direkt efter en snabb kvällsmat. Vi hittade även denna brända ”stubbe” ute i skogen… undrar just hur detta gått till?

Efter spåret tog jag med Noomi ut till Brukshundklubben för medlemsmöte inför Hundens Dag på lördag och fixardag, gräsklippning mm. Efter mötet hann vi träna lite lydnad och attityd och fokus var helt OK med tanke på att det var en ”ny” plats. Detaljerna satt väl inte perfekt men det jobbar vi på. Fokus och attityd är prio ett!


Visst ser hon snäll och oskyldig ut?

Dock blir det blodutgjutelse ibland när vi kampar och leker. Småtänderna träffar inte alltid rätt och lite småsår kan uppstå…

Idag har Giela och Noomi följt med på en långpromenad på stan med Veronica och Flinga efter jobbet. Lite över en mil på blygsamma 2,5 timmar. Fint promenadväder- torrt och fint och inte blåsigt heller!

När vi gått närmare 2 timmar började Giela se lite stel och trött ut och gick vid min sida. Vi tog en paus vid Hedenbron och gick ner för att dricka och vila lite. Noomi skällde på bilarna som passerade över oss och dundrade lite, och tant återhämtade sig så att även resten av vägen gick bra. Dags att boka in fler laserpass för hennes rygg för de gör stor skillnad!

En härlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s