Shopping

image

Idag har vi varit till Storheden och snabbshoppat lite. Med tanke på husköp, Stockholmsresa, fjällvandring och USA-resa inom kommande 6 månader så körde jag budgetvarianten. Noomi fick en ny matskål för den gamla har hennes husse råkat krasha.

image

Å jag hittade kamouflagenät, mygghatt och gröna liggunderlag som ska få följa med ut i sök- (och spår-) skogen. Den säsongen vill vi inte tappa fokus från även om vi ska spara pengar till annat.

image

Dessutom hittade jag en jättemysig sittgunga som jag vill ha på min blivande inglasade altan… Nån gång… Kan nog få bli först nästa sommar… Ska verkligen bli superkul att få fixa och ordna i nya huset, tror att det har potential att bli både superpraktiskt och superfint! I alla fall efter att vi gjort bort alla resor och kan börja fokusera på de bitarna. I sommar blir det nog mest att flytta in och ordna allt för hundarna.

image

Ikväll blir det cykel med alla hundar. Tror även att Giela och Noomi ska få testa. Har vi otur så blir det kaos som när jag testade att sparka med de två tillsammans i vintras… Hoppas det går bättre än så! Den gången höll jag på att bli tokig på allt trassel!

2 tankar på “Shopping

  1. Hejsan! Det kommer väl att bli Jätte spännande att få komma till ert NYA HUS! Så roligt för er. Läste att ni skulle till USA också , så spännande för er. Vår son åker nu i Maj till usa, han brukar vara där varje år, han bara ÄLSKAR USA! Han har nog bilat igenom snart hela Usa tror jag. Skall ni även besöka Stockholm också,det blir många Trevliga äventyr för er. Vi åker till Stockholm också snart,skall bli kul att besöka vår huvudstad,det var många många år sen vi var där. Ha det så bra & krama vovvarna från mig. MVH Britt

    • Hej! Jo det känns jättespännande med flytt på G, var ju ändå 8 år sen senast vi flyttade på oss och då hade vi inga hundgårdar att ta med oss. Sommaren 2014 blir intensiv men väldigt rolig hoppas jag! Ha det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s