Saker faller på plats

Idag har många bitar fallit på plats. Jag har äntligen ÄNTLIGEN fått betalt för bilen jag sålde för snart en månad sen. Pengarna i sig är det ingen panik med, MEN det känns jävligt att äga en bil som nån annan har hand om, även om den är avställd. Nu kan jag äntligen skicka in ägarbytespapper och göra klart.

Min snälla granne berättade att hans tryckerifirma har min logga i rätt filtyp så nu kommer den snart upp på nya bilen, jag har stämt träff med Annelie på Snowdogs ikväll för att prova ut nya selar till Nalle och Rotax och så har jag fått byta bort den dåliga Orbiloc-lampan som jag köpte för flera veckor sen. Små vardagliga ting som faller på plats och bådar för en riktigt bra helg! Nu önskar jag bara att pannlampan som jag beställt för säkert en månad sen kommer snart… Blev mycket beställande/köpande/säljande för nån månad sen och flera av sakerna har strulat lite på nåt vis och dragit ut på tiden.

Tyvärr utlovas regn ikväll och inatt och plusgrader hela helgen typ… men jag tror att jag å hundarna ska ut och slaska på ren envishet bara för att det är mars och helg. Det kommer gå tungt och det kommer vara blött men alternativet verkar vara att sitta hemma och se säsongen regna och töa bort helt… Har inte blivit många timmars körning i sol sen årsskiftet. =(

Jag brukar inte påverkas direkt av vädret men nu känns det faktiskt rätt trist och tungt. Det här som ska vara ”vår tid” är bara slask och varmgrader och regn. Säsongen som vi laddar för och förbereder oss för i flera månader blev liksom bara pannkaka i år… BLÄ helt enkelt! Jag hade hoppats få ta fina bilder med min nya kamera (7Dn jag köpte i somras) med gnistrande snö, sol och ivriga hundar… istället får jag bara ivriga hund och grådaskig väder och nakna träd… =(

Dags att hämta upp hundarna för att åka mot Råneå och Hundhälsan och sen Snowdogs i Sundom i alla fall, det känns alltid roligt! Tjingeling!

1 tanke på “Saker faller på plats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s