Myskväll med hela hundgänget

Nu ikväll har husse varit borta så jag och hundarna har haft egen myskväll här inne. Ben till hundarna och så kloklippning av alla. Det är så mycket enklare att klippa riktigt noggrant här inne och verkligen finlira, jämfört med utomhus med snö och annat ljus. Noomi blev förstås jätteglad när alla kom in men så fort benen delades ut så hade alla fullt upp med att tugga. Rossi hann smälla i sig två ben medan de flesta andra fortfarande nötte ben nr 1… hon är snabb (utan att vara glupsk som Kaela heller)!


Mintu, Nalle och Rossi ville absolut ligga och trängas med sina ben


Kaela, Rotax, Silva, Giela och Noomi valde vardagsrummet istället


Tjuven Silva såg till att förskansa sig så fort nån lämnade sitt ben en sekund…


Rotaxkram!

Nu är det hög tid att sova, imorgon ska vi titta på reläskydd på jobbet och det är ruskigt intressant och kul men hjärnan blir snabbt mos… Efter 2,5 månader på nya jobbet måste jag säga att jag trivs riktigt bra. Att vi var ett gäng som blev uppsagda från förra jobbet kanske var det bästa som kunde hända i  även om det var en riktigt bra arbetsplats även det. Skönt att slippa pendla och jättekul att ha ett jobb med både praktiskt och teoretiskt elnörderi och en egen anläggning att pyssla med och lära sig mer om.

Angående kloklippning så fattar jag inte hur enormt snabbt mina hundars klor växer. Vintertid springer de förstås aldrig på asfalt eller nåt som egentligen nöter, men även när vi klipper varje vecka så är det flera millimeter att ta bort. Noomis klor är likadana, jag har klippt varje vecka sen hon flyttade in med de växer som ogräs och jag försöker klippa dem kortare. Ska försöka börja klippa hennes klor ännu oftare ett tag. Nu gäller det dock att snabbt få skönhetssömn så att jag kan maximera kunskapsintaget imorgon. Blir skoj!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s