Lydnadslokal i källaren var ju superbra!

Tänk en sån skillnad en meter eller två kan göra. Lydnadsrummet i källaren är inte stort, men skillnaden mot att träna i köket/hallen/vardagsrummet på klickgolv är enorm. Plötsligt går det att svänga åt mer än ett håll, eller göra saker i mer än en riktning. Superskoj!

För att få ett litet tidsdokument har jag filmat och klippt ihop några av våra bättre versioner av de moment vi kör. Apporten glömde jag bort, men där har vi ändå inte hunnit längre än att ”apportbockar är roliga att bära”.

Jag blev själv glad när jag såg filmen får vissa saker såg snyggare ut än de kändes. Sen finns en massa detaljer att jobba på men så är det ju alltid. Speciellt på den här nivån. Å så vill jag förtydliga igen, detta är ett litet ”måbraklipp”, vi hann även med en hel del missförstånd, långsamma lägganden, vimserier osv. MEN när det är bra då är det faktiskt inte alls så dumt! Detaljerna är inte perfekta men jag gillar attityden och engagemanget – med det kommer man långt!

Nu ska vi sova… i alla fall jag, Noomi verkar vara på G och vill hitta på bus!

2 tankar på “Lydnadslokal i källaren var ju superbra!

    • Tack Pernilla, om jag får säga det själv så är det ju rätt gulligt med små skägg som sportar och anstränger sig. Man blir liksom glad bara av att se henne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s