Äntligen lite nytt!

image

Ikväll tog vi äntligen lite nya vägar. De större lederna i skogen är fortfarande ej körbara men vi hittade lite små spår som ringlar sig genom byn. Med lite mer än en decimeter nysnö fick hundarna ändå jobba lite när mattbromsen låg nere. På bilden här ovan passerar vi skotertunneln under väg 97, bara grus och lågt i tak, ett lite annorlunda ställe att köra släde.

image

Vi fick en jättefin tur med en fin måne bakom ljust lila moln och hundarna gillade de nya spåren även om vi fick vända ett par gånger. Vi körde även lite ospårat på ån och där fick Mintu och Kaela hjärnsläpp för uppe i skogen hade ett rådjur passerat helt nyligt. Detta störde helt ut deras styrförmåga! *grrr*

Blev start via gatan även idag men med sambons hjälp gick allt väl och som alltid var det underbart att vara ute. Tänk vilken tur jag har som lyckats fixa till detta liv precis som jag vill ha det med underbara slädturer hela vintrarna.

image

Efteråt kom alla in (till Noomis stora lycka) för kloklippning och mys. Kaela och Mintu intog direkt soffan… dit hittade de minsann direkt!

image

Nu är huskygänget ute igen och har nyss fått middag. Giela och Noomi ska också få mat. Kvällens stora fråga är om Noomi kommer att kissa inne inatt eller inte. Efter en kväll när hon röjt runt här inne med alla kompisarna så brukar hennes kisseri gå lite på högvarv. Dags att dammsuga, sen är det Godnatt världen!

2 tankar på “Äntligen lite nytt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s