Fyra år med Kaela

image

Igår var ingen vanlig dag, igår var det precis fyra år sen Kaela flyttade in hos oss. Visst känns det som om hon alltid bott här men samtidigt slår det mig att hon och mina andra 2008:or faktiskt inte är några unghundar längre. 5, 5 år är hon Silva och Nalle. Rotax ett halvår yngre och Mintu fyller 5 nu i vår.

Igår kväll var alla hundar inne för soffmys och kloklippning. Fungerade extra fint med Noomi och jag behövde inte styra nåt direkt utan hundarna klarade allt fint på egen tass. Rotax och Nalle lekte jobb med henne och så fick alla söka sin middag tillsammans. Blev dock dammsugning direkt de gått ut igen, ludd både här och var (alltså mer än vår normalluddiga nivå).

image

Imorse var det kallare än-20 för första gången denna säsong (jag håller alltid på att skriva ”detta år” för min tideräkning börjar ju på hösten) och det känns riktigt bra för alla isar som ligger till sig just nu.

image

Till frukost saknades en skål som Rossi gömt igår, och det fanns ju inte riktigt tid att börja krypa runt i kojorna och söka för jag har glömt att den saknades. Silva fick äta rakt ut hinken istället men var lika glad för det. Medan jag rastade Giela och Noomi hann dock Rossi gömma två skålar till och vips hittade jag alla tre i ett av vindskydden. Långt ifrån ska förstår hur viktigt det är att ha kontroll över de tomma skålarna.

Rossi är en väldigt knasig med söt och rolig liten hund helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s