Sjukling =/

Att vara sjuk och ligga i soffan är mycket mysigare om man har en kompis. Imorse åkte jag in till jobbet för att hämta datorn och lite grejor och skriva tid, och sen fick jag vänta ett par timmar på Storheden innan min fodertransport kom. Sjuk eller inte, när man beställt mat till hundarna så måste den ju hämtas helt enkelt. Sen åkte vi hem och bäddade ner oss i soffan och Noomi betedde sig som en väldigt vuxen liten kompis och sov så snällt vid min sida resten av eftermiddagen.

Har lite lagomt med feber, snuva och så har det börjat klia i halsen… känns inget vidare med tanke på att det är precis en vecka kvar till fjällsemestern. Hoppas innerligt att inte sambon också blir smittad…! Alla mina kollegor har haft en släng av detta men det verkar vara rätt snabbt övergående. Hoppas detsamma gäller i vårt hus!


Vy från ett vindskydd

Huskygänget fick lite mys och tuggben och kloklippning. Något som jag tänkt göra redan i helgen men som inte blivit av. Senare ikväll blir det middagssök men mycket mer än så duger inte en sjuklig matte till. =/ Tur att mina hundar är väldigt snälla och anpassningsbara såna här gånger.

Bilen har fått ytterligare lite kärlek och nu finns hängare på insidan av dörrarna. De stora krokarna längst upp till höger satte jag först på andra dörren men det blev ju inte så bra…dörren gick bra att stänga utan grejor på hängarna, men där tänkte jag ju kasta upp draglinor och annat och då hade den inte gått igen… Blev en liten flytt och så ska det organiseras om lite nån dag när jag är piggare, men jag börjar vara riktigt nöjd med rosthögen nu. Förhoppningsvis låter huskisarna denna utrustning vara utan att pilla in den i buren och tugga… de är ju trots allt 4+ år allihop nu och börjar ju vara vuxna!

I helgen fick min kära bil både nytt oljefilter, tändstift och olja. Det var första bytet på 7000 mil så det var väl ganska välförtjänt. Tändstiften var både vita och rostiga så han kändes faktiskt lite piggare efteråt. Kamremsbyte på det här så hoppas jag att han tänker rulla på ett bra tag till, nu när allt kommit i ordning. I alla fall tills jag hittar en ny trotjänare.

Nu lite mer Earl Grey och så hoppas jag vakna upp pigg och glad imorgon!

 

 

2 tankar på “Sjukling =/

    • Tack, hoppas det jag med. Och att sambon slipper bli sjuk, om han trillar dit nu är det ju inte alls säkert att han hinner bli frist. =/ BLÄ!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s