Shoppingrunda

Idag har det regnat rejält stora delar av dagen. Pölar på gräsmattan och bara kring 10 grader ute. Brrr!!! För oss som har ett övervarmt hus är det skönt att få en chans att vädra ut lite värme genom de fjuttiga vädringsluckorna, verkar bli under 20 grader i sovrummet inatt efter några veckor med minimum 24 grader. Jag kämpar med att försöka lura Noomi att bli en sänghund men hon tycker att det blir alldeles för varmt efter bara en kort stund.

Huskisarna ligger 2 och 2 i sina vindskydd och undviker helst att vara ute i regnet. Vi hade tänkt åka iväg och träna ikväll men jag ställde in de planerna för ingen av mina hundar gillar regn. Att dra eller promenera i regn är ju en sak, men att fokusera på rallylydnad och ha sådär riktigt roligt känns lite bakvänt när hundarna bara vill komma in under tak.

Istället blev det en liten oplanerad shoppingtur på Dollar$tore av alla  ställen. Jag sökte egentligen en tvålask till fjällturen men hittade ingen sån. Däremot hittade jag en hög hundsaker av olika typ…eller rättare sagt, i många fall helt vanliga saker som i mina ögon snabbt blev hundsaker.


Extra säng till Noomi, 30kr. Jackis fina rottingkorg får hon inte ärva förrän hennes tänder slutat tugga på allt, tills dess får denna duga i vardagsrummet om inte soffan duger.


Många ser en liten sopkorg, jag ser en potentiell ”träna hund att samla saker i denna”-låda. Ska ställa undan den tills Noomi är lite större och har lite mer koll på kroppen. 30kr. Har velat ha en sån här sen jag först började träna hund!


Metallskålar med lock! Tror inte direkt att man kan vända dess upp och ner som många av plastvarianterna, men de är lite mindre i storlek vilket är smidigt i bilen och de hindrar vattenspill medan man kör samt går inte att tugga på. Har redan två men köpte två till för att kunna ha vatten på fler ställen. 50 kr styck! Kostade minst det dubbla när jag köpte på nån djurbutik men är samma modell.


Tre små plastkorgar för 10 kr styck. Färgerna var apfula och jag såg i efterhand (ute i ljuset) att jag tagit två olika färger dessutom, men de passar bra i bilen för att få lite struktur på småsaker som man vill nå snabbt. Får se om nån tuggar på krokarna inifrån, i så fall får vi bygga om upphängningen.

Sen måste jag göra lite mer reklam för mitt fina armband från MiNiMi Design. Alla 10 hundarnas namn i ordning med Jacki och Noomi sida vid sida. ❤ Älskar det!

Förutom affärsshopping så väntar jag även på ett paket från Jamihundsport.se. Jag har beställt en liten träapport (Jackis gamla hamnade i tänderna på nån slags husky och ser lite sliten ut), en liten metallapport, lite olika tennisbollar med snöre och pipfunktion, Lick treat som är en belöning som ser ut som en DEO vilket verkade smidigt till en valp som lätt tappar små godisbitar och sen inte hittar dem igen, samt två stycken targets (riktningshållare) som man kan sätta i gräset och lägga belöning på i en skål längst upp. Eftersom Noomi är så liten är det svårt för henne att se saker som ligger i gräset en bit bort. Denna target sticker upp en bit och borde fungera bra för en massa moment.

Kul att vänta på paket!

 

 

 

 

4 tankar på “Shoppingrunda

  1. Nu när du tycka vara inne på att shoppa hundsaker… Har tänkt sälja min portabla agilitybana och en apparat för distansbelöningar (ska även fungera för att träna på att lämna hunden ensam hemma mm). Intresserad? Eller vet du kanske nån annan som kan vara det?
    kram

    • Mjo men det kan hända att jag är! Vad är det för agilityhinder? Å vad är det för apparat, typ ”manners minder” (hette den ens så den jag tänker på???)? Vad gör du förresten sista helgen i juli? Spånar lite löst på att ev. åka söderut men det beror på en massa ”kanske” än så länge…=/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s