Rosa saker inhandlade… =)

Okej. Nu är vi redo! Kom kom lilla valp! Jag har ju egentligen redan allt som behövs och lite till, men några saker måste man ändå få köpa. Ett eget valphalsband måste alla valpar få ha, Jackies som är 19 år gammalt har jag fortfarande kvar och det får ingen ärva, och så matchande rosa tygkoppel innan vi tar fram läderkopplet, och en mysig säng att krypa in i. Lite leksaker också förstås – anpassade för en liten mun! Ska plocka fram Jackies gamla transportbur som hon älskade att sova i och ställa i sovrummet.

Nja nästan redo i alla fall. Ska in en liten filt i kojan, och så var det ju det där andra som skulle fixas i veckan… Idag tog jag i alla fall en 20 min löprunda på jobbet med nya skorna och det verkar som om mina fötter vant sig vid ”tåskor” nu, känns helt OK i hela benen. Nice! Nu kör vi! Sen gick musten ur mig nån gång efter att jag irrat runt på Biltema och sökt delar till min bil efter jobbet, och kvällen blev slö…

Efter en superslö kväll kan jag konstatera att hundarna fått gosa och att alla klor är klippta. Alla hundar kom självmant och lade sig när det var dags men Giela ändrade sig och ville hellre stå. Det känns nog bättre i hennes rygg.

Mintu kom och kröp ner självmant och det var skoj eftersom han tidigare ogillat kloklippning en aning. Dock började Rotax, Silva och Nalle busa vilt bara en decimeter bort så jag fick stänga bort Rotax en stund för att ge Mintu riktigt lugn och ro. Att bli busad på när man ligger ”fast” på rygg är inget som alla uppskattar, speciellt inte för en hund som inte riktigt är bekväm med att få klorna klippta när man ligger utfläkt på rygg.

Lilla surSilva låg på rygg i mitt knä när jag plötsligt såg att hon vred undan huvudet och spände sig. Då jag lyfte på armen förstod jag varför, där stod påsen med hundgodis och nära den stod Kaela och luktade försiktigt. ”Du rör inte det där för det är MITT!!!” verkade Silva tycka!

Så, lite förberedande städning och hundgårdsfix kvarstår men det ordnar sig. Nu väntar sängen på mig – äntligen!

 

3 tankar på “Rosa saker inhandlade… =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s