Älskling 30 år!

Idag fyller min älskade livskamrat 30 år! Firandet gjordes till största del bort i lördags men idag blev det god mat och fika med familjen och nu är det ju alldeles officiellt och fastställt – han har klättrat över 30-strecket! Vi har ledigt hela veckan bägge två men har tyvärr drabbats av blött, kallt och surt väder så gräsmattan är fortfarande lika okrattad som förra helgen. Jacki är fortfarande vimsig men i alla fall bättre. Veterinären trodde att det antingen var en hjärnblödning eller en hjärntumör, vilket tiden får utvisa. Just nu hoppas vi bara att hon ska piggna till ännu mer och kunna fortsätta att regera på sin halva Energivägen, men riktigt hur det kommer att gå kan ju ingen veta. I den form hon är nu känns det inte riktigt som något värdigt slut på ett liv som drottning, men ännu finns ju chansen att hon ska bli bättre och lite mer tid måste hon få. Det blir många tårar och mycket gosande helt enkelt. Vår modiga, tuffa, älskade terriertant…

2 tankar på “Älskling 30 år!

  1. Hej! GRATTIS till din 30 åring! Stackars Jackie hoppas det inte är något allvarligt, Hoppas han kryar på sig. Det är lika jobbigt när ens hundar är sjuka som ens barn,man blir lika orolig.
    MVH Britt

    • Hej Britt, jag sitter och flyttar gamla inlägg från min förra blogg så tyvärr hände detta redan 2008! Jacki gick bort en månad senare, 14,5 år gammal. Det blir lite bullrigt här av och till nu när jag flyttar ihop bloggen, men det känns kul att kunna få altl samlat på samma plats. Ska se om jag kan stänga av aviseringarna för gamla inlägg så det inte kommer så många.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s