Vaccination och björnspår

Min gamla blogg gav upp med en suck och försvann sen ut i cyberrymden med en fis. Vad som egentligen hände har jag ingen aning om men borta är den. Idag har jag gjort mig själv betydligt fattigare genom att åka med alla fyra hundarna till veterinären för vaccination samt storhandlat på ICA. Före det blev det spår/uppletande i en skog i närheten för första gången i år. När vi var nästan klara såg jag ett stort spår i en snöfläck som såg ut som ett björnspår! Längst fram (spåret hade smält en del) såg man nämligen fyra stora klomärken! *huga*Gillar inte riktigt att ha björnar runt knuten för jämnan! Vintern rules för då sover björnen!

Hundarna skötte sig bra hos vetten även när alla fyra satt i väntrummet och nu slipper man tänka på vaccinationer på i alla fall två år! Storhandlingen på ICA var lika rolig som vanligt – jag älskar att handla mat! *mums* Hittade märgbensmedaljonger i charkdisken och köpte 7 paket på en gång så nu kommer jag snart bli nominerad till ”matte of the year” av mina hungriga fyrbenta vänner. Laddade även med köttfärs, bönor, fetaost mm.

Annars går livet sin gilla gång hos oss. Vi kör taxi, sover, äter, motionerar/aktiverar hundar, ser film, slappar, surfar, städar…o så börjar allt om igen! Men vi har jädrigt kul under tiden!

Min älskling har alltid de bästa skämten o för några dagar sen frågade han sin syster (som just köpt en Golf diesel) om hon visste var hon skulle förvara den? Svaret var förstås – i en golfbag!!! *s* Vi har köpt ny dörrmatta (se nedan)! Sen har jag försökt fånga tant Jackis söta o bestämda promenadmin, lyckades lite i alla fal!

1 tanke på “Vaccination och björnspår

  1. TREVLIG VALBORG på er! Ni har SSSåååå otroligt Härligt Roligt Liv med era Goa Hundar, Du skriver så inlevelse fullt om ert liv med era hundar. Måste vara Roligt &Härligt att ha det som ni.
    Jag & min man har inga hundar, men vår son & hans sambo Theres Har 4styck hundar, 3 husky hundar,som jag bara Älskar, ja även lilla Milton, är Härlig. Theres har varit på utställning med Hasky hundarna, Lilla Scilla kom Etta i unghundar laget. Det Blev vi Mäkta Stolat över. Ja hon är min lilla Prinssesa.Hon är bara SSSÅÅÅÅ SÖT! Deras Han hund Hatchi är 4år nu i sommar.Han är Verkligen Kungligt vacker,så har de flickan Shadow också, hon är jätte fin också. Hon kom till dem för ett halvår sen. (Tror jag det var) Jag brukar säga till min man, att vi behöver inte köpa någon vovve, för det är bara till att välja & låna en hund av Johan Theres. Vi brukar passa & hjälpa dem rätt så mycket, med hundarna, när de arbetar. Jag kan ju det för jag har gått tidigare i pension. Skall bli kul att läsa om ert nya hus, boende sen. Kommer att bli spännande. Ha det nu så jätte bra. MVH Britt I Skåne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s